Waarom de Ondévit druppels?

De druppels zijn een noodzakelijk onderdeel van de test.

De woorden die uit de test naar voren zijn gekomen geven aan dat aan deze informatie energie verloren is gegaan. Met de test krijgt de cliënt maar één vorm van energie waarmee dit wordt gecompenseerd, namelijk magnetisme.
 

Net zoals informatie-overdracht ook via andere vormen van energie verloopt, denk dan aan geluid, warmte, elektriciteit, licht, heeft ieder levend wezen meerdere vormen van energie nodig om  op een zo volledig mogelijke manier de eigen energie weer aan te vullen.

Claude Onillon is er in geslaagd om deze aanvullende energieën op te nemen in producten; dit zijn flesjes met zuiver water en zout. Onderzoek heeft aangetoond dat zout lading vast kan houden. Dus het beetje zout is gebruikt om de trillingen vast te houden en komt overeen met dezelfde samenstelling als onze lichaamseigen vloeistoffen.

Kirlian fotografie van de druppels  laat zien dat in één druppel een grote lading aan energie is opgenomen. Per flesje verschilt de inhoud van informatie, en gezien het lichaam is voorgeprogrammeerd om de informatie te krijgen van de woorden die uit de test zijn gekomen, weet het lichaam exact hoe om te gaan met de druppels.

Bij het niet innemen van de druppels krijgt het lichaam de kans niet om de eigen energie weer aan te vullen en volledig te herstellen. Er is als het ware wel beloofd ergens aan te werken en door de test niet compleet te maken, namelijk door aansluitend de druppels niet in te nemen, kan de persoon gedesoriënteerd raken!

Met de druppels wordt de impuls gegeven om het herstelproces op gang te houden en te voltooiien.

Jarenlange ervaring heeft laten zien dat met het innemen van de producten de test op een prettige en veilige manier wordt afgesloten. Het niet innemen van de druppels is dan ook op eigen risico.

DE SAMENSTELLING VAN DE DRUPPELS

De Ondévitdruppels bestaan uit een fysiologische zout oplossing en kunnen door iedereen, mens en dier, ingenomen worden.

De druppels zijn geladen met informatie in de vorm van energetische trillingen. De informatie komt exact overeen met de trillingen van de woorden die de cliënt uit de test naar voren heeft laten komen.

INNEMEN VAN DE ONDÉVIT DRUPPELS

De druppels worden gedurende ongeveer 5 weken ingenomen. Meestal van ieder flesje 3 keer per dag 5 druppels. ’s Morgens ,’s middags en een keer in de avond uren. Dit is om het lichaam steeds een impuls te geven van de energie van de geteste woorden.

Na 2,5 week zit men meestal op de helft. Na 5 weken zijn de druppels op.

U druppelt ze rechtstreeks in de mond. Ze dienen niet met water of iets anders verdund te worden!

Baby’s, kinderen en dieren hebben een lagere dosering en doen er dus langer mee.

De druppels kunnen naast elke andere methode, medicijnen of middelen gebruikt worden.

Als de flesjes leeg zijn wordt meestal een 2e test uitgevoerd.

TOT SLOT

Ondévitdruppels blijven jaren goed.

Bewaar ze niet bij elektrische apparaten (50 cm afstand). Denk hierbij ook aan GSM en iPad in de tas. Bewaar ze tevens niet bij cosmetica, dan kunnen ze de smaak en geur ervan overnemen.

De druppels kunnen gewoon door de douanedetectiepoortjes meegenomen worden in een apart zakje voor vliegreizen.